Optimer dit onlinesalg med brugervenlighed

WooCommerce

Hvorfor WooCommerce?

Søger du simplicitet og brugervenlighed  til din forretning? WooCommerce er den oplagte løsning. WooCommerce er et WordPress webshop-modul, der er kærkomment for netop dets enkle brugerkvalifikationer, funktionalitetsudvidelser og potentiale for implementering af alle større betalingsformer. Med WooCommerce som platformsløsning, kan vi skræddersy det perfekte design for netop din webshop. Vi vil desuden gøre det til en prioritet, at brugervenligheden også indbefatter dig som administrator af hjemmesiden.

Betalingsgateways

Med WooCommerce kan du tilbyde dine kunder alle de ordinære betalingsgateways tillagt yderligere 140 regionsspecifikke betalingsformer - inklusive PayPal, Apple Pay og Google Pay.

Appellér globalt

Opnå større kundevenlighed med et flersproget indhold og priser i flere valutaer. Oversat på 24 forskellige sprog, gør WooCommerce sig egnet til at opnå et globalt modtagersegment.

Tag din webshop med på farten!

Administrer din virksomhed på farten via WooCommerce Mobile applikationen. Opret produkter, behandl kundeordrer og skab overblik over nøglestatistikker.

Vælg WooCommerce som din e-handels løsning?

Din webshop, dit valg

WooCommerce er en open source-platform, hvilket betyder, at du har fuldt ejerskab over din webshop.

Hos Efiware garanterer vi at føje alle dine ønsker til design, layout og funktionalitet af webshoppen.

Vores specialiserede team vil med afsæt i WooComerce udvikle specialfunktioner, plugins og integrationer og imødekomme dine behov, så din webshop kan kooperere med dit økonomisystem, dit ERP-system samt yderlige tilstræbte systemer.

Din forretning, dit valg – vi er blot smeden bag dit værk. Med en brugervenlig administration, realiserer vi muligheden for, at du selv kan indgå i vedligeholdelsen af din side.