WooCommerce: Simpel løsning til den lille webshop

WooCommerce er et open source e-commerce-plugin til WordPress og er et af verdens mest anvendte af slagsen.

Det kan skræddersyes til dine behov og på den måde være med til at optimere dit onlinesalg med brugervenlighed. 

Herunder kan du læse mere om WooCommerce og fordele ved at anvende denne teknologi. 

WooCommerce udvikling

Hvorfor vælge WooCommerce som e-handelsløsning?

Hvis du søger simplicitet og brugervenlighed til din forretning, så er WooCommerce den oplagte løsning. Det er et WordPress webshop-modul, der er kærkomment for netop dets enkle brugerkvalifikationer, funktionalitetsudvidelser og potentiale for implementering af alle større betalingsformer. 

Med WooCommerce som platformsløsning er det muligt at skræddersy det perfekte design til netop din webshop. Der findes et stort udvalg af forskellige plugins, som du kan installere for at få endnu flere features – nogle er gratis og andre koster penge. Man kan fx integrere systemet med et regnskabsprogram. 

Derudover er det en open source-platform, hvilket betyder, at du har fuldt ejerskab over din webshop. Og det er alt sammen med til at gøre systemet meget fleksibelt at anvende. 

Fordele ved at bruge WooCommerce

Brugervenligt

Det er hurtigt og nemt at anvende og at komme i gang. Derudover er der ikke en masse unødvendige plugins, som fylder – kun dem du selv vælger.

Designfrihed

Du har stort set helt frie tøjler til at designe din webshop efter dine behov. Du kan også kombinere det med andre plugins for endnu mere fleksibilitet.

Open source

At et system er open source betyder, at koden er tilgængelig for alle – det er gratis at bruge. Du ejer din egen shop og risikerer ikke at blive låst af en udbyder.

Din webshop, dit valg

Hos Efiware garanterer vi at føje alle dine ønsker til design, layout og funktionalitet af webshoppen. Vi vil desuden gøre det til en prioritet, at brugervenligheden også indbefatter dig som administrator af hjemmesiden. 

Vores specialiserede team vil med afsæt i WooCommerce udvikle specialfunktioner, plugins og integrationer og imødekomme dine behov, så din webshop kan samarbejde med dit økonomisystem, dit ERP-system samt yderlige tilstræbte systemer.

Din forretning, dit valg – vi er blot smeden bag dit værk. Med en brugervenlig administration realiserer vi muligheden for, at du selv kan indgå i vedligeholdelsen af din side.

webshop icon

Interesseret i e-handel? Måske har du lyst til at læse videre om:

Karsten Madsen - Projektleder i Efiware

Vil du høre mere om, hvordan vi kan løfte din online forretning til nye højder med WooCommerce

Så er det Karsten, du skal have fat i!

Det er ganske uforpligtende at tage kontakt til os – vi giver gerne både en kop kaffe og et godt råd med, om ikke andet.

Karsten Klinker Madsen
Projektleder