TYPO3: Et CMS med mange muligheder

TYPO3 er et udbredt CMS i Europa. Og ikke uden grund. Det er et meget brugervenligt og intuitivt system, og dets fleksibilitet gør det egnet til et væld af forskellige slags websider. Systemet er open source og skrevet i PHP.

Du kan læse mere om TYPO3 og fordele ved at anvende systemet herunder. 

TYPO3 udvikling

Hvordan fungerer TYPO3?

TYPO3 er et CMS, og det vil sige, at systemet gør dig i stand til at håndtere, redigere og opsætte indholdet på din hjemmeside. Anvendelsesmulighederne for TYPO3 spænder bredt, fordi systemet er så fleksibelt. Du kan sætte det op, så det passer helt til dine behov. Det er også muligt at tilføje forskellige plug-ins og få flere funktioner. 

Systemet er især egnet til større virksomheder, da man kan håndtere mange sider og apps fra samme sted. Det kan også skaleres i takt med, at din virksomhed vokser, så de to ting følges ad. 

Derudover er TYPO3 sat op til at sørge for, at din hjemmeside performer godt og loader hurtigt, så det bliver en sikker, hurtig og pålidelig oplevelse at besøge hjemmesiden. 

Hvad betyder CMS?

CMS står for Content Management System og er et system, som man kan anvende til at styre sit indhold/content med på sin hjemmeside. 

Man behøver ikke at være uddannet softwareudvikler eller en haj til at kode for at kunne bruge et CMS – det gælder blot om at opsætte og tilpasse selve indholdet. 

Mere konkret vil det sige, at man fx skriver tekster, indsætter billeder/anden grafik og håndterer hjemmesidens visuelle opsætning. 

Tre fordele ved TYPO3

Multilingual

TYPO3-systemet findes i mere end 50 forskellige sprogudgaver. Det er især en fordel for internationale virksomheder med forskellige nationaliteter.

Open source

Det er open source og gratis. Det giver dig en større frihed som forbruger, fordi du kan tilpasse og designe din hjemmeside til dine ønsker og behov.

Brugervenligt

Du behøver ikke at være udvikler for at anvende TYPO3. Alle kan sætte sig ind i systemet på relativt kort tid og gå i gang med at anvende det.

Karsten Madsen - Projektleder i Efiware

Vil du høre mere om, hvordan vi kan løfte din online forretning til nye højder med TYPO3

Så er det Karsten, du skal have fat i!

Det er ganske uforpligtende at tage kontakt til os – vi giver gerne både en kop kaffe og et godt råd med, om ikke andet.

Karsten Klinker Madsen
Projektleder