Det er ikke hovedløst at organisere sit content med et headless CMS

Storyblok er et headless CMS som både giver udviklere fleksibiliteten ved et traditionelt headless CMS – og samtidig giver marketingfolk et godt visuelt redigeringsværktøj til at opsætte smukt og engagerende content.

Der er mange fordele ved et headless CMS som Storyblok. Bliv klogere på Storyblok her.

Fordele ved at organisere dit content med et headless CMS

Genbrug content

Med et headless CMS som Storyblok kan content distribueres til flere forskellige frontends og applikationer.

Multilingual - nemt

Storyblok gør det nemt at udgive dit indhold på flere forskellige sprog og holde et overblik over de forskellige udgivelser.

Uafhængighed

Når dit content er organiseret i et headless CMS, kan I ændre i jeres øvrige tekniske setup uden konsekvenser for jeres content.

Kan du få glæde af Storyblok i dit setup?

Storyblok er et rigtig godt bud, hvis du vil have et fleksibelt, skalerbart og fremtidssikret teknisk setup til din digitale forretning. Men du kan ikke bygge et website kun med Storyblok.

Fordi Storyblok er et headless CMS til at skabe flot og spændende indhold uden bindinger til en bestemt frontend, kan det i princippet bruges alle steder – sandsynligvis også i dit setup.

Storyblok kan også være en del af den bæredygtige løsning, hvis du er ude efter en total transformation af jeres digitale setup.

Storyblok CMS
Casper Rasmussen - CTO for Efiware

Vil du høre mere om, hvordan vi kan løfte din online forretning til nye højder med Storyblok?

Så er det Casper, du skal have fat i!

Det er ganske uforpligtende at tage kontakt til os – vi giver gerne både en kop kaffe og et godt råd med, om ikke andet.

Casper Rasmussen
CTO