React er et nyttigt værktøj til at gøre brugeroplevelser bedre

React / ReactJS / React j.s. – kært barn har mange navne. 

Det er et open source JavaScript-bibliotek, der bruges til opbygning af UI-elementer. 

Det vil med andre ord sige, at det er et værktøj med fokus på at gøre det nemmere og hurtigere at skabe brugergrænseflader og dermed brugeroplevelser. 

Det er blevet et af de mest anvendte JavaScript-biblioteker og bruges blandt andet af Netflix, Airbnb og Facebook. 

React udvikler
online library icon

Hvad kan du bruge React til?

Det er ressourcebesparende at anvende et JavaScript-bibliotek som React. Det skyldes, at du skal bruge mindre tid på kodning, når du har komponenter fra et bibliotek at gå ud fra. 

Det betyder nemlig, at det ikke er nødvendigt at udvikle komponenter helt fra bunden – du kan i stedet fokusere på at tilpasse komponenterne til dine behov. 

Derudover er de fleste komponenter som udgangspunkt udviklet til at være kompatible på flere forskellige enheder, og det sparer dig også tid og penge i udviklingsprocessen.

Fordele ved at bruge teknologien

Genanvendelighed

Det er muligt at genanvende de komponenter, som man allerede har bygget og anvendt. Det gør det nemmere at bygge og vedligeholde apps.

Brugervenligt

Det er forholdsvist nemt at lære at anvende React med en grundlæggende viden om programmering samt om JavaScript, CSS og HTML.

SEO-venligt

Frameworket fungerer godt i forhold til SEO i modsætning til andre lignende teknologier, der anvender JavaScript. Det er en klar fordel for din forretning.

Karsten Madsen - Projektleder i Efiware

Vil du høre mere om, hvordan vi kan løfte din online forretning til nye højder med React

Så er det Karsten, du skal have fat i!

Det er ganske uforpligtende at tage kontakt til os – vi giver gerne både en kop kaffe og et godt råd med, om ikke andet.

Karsten Klinker Madsen
Projektleder