Magento: Stærk e-commerce-platform

Magento bliver ofte omtalt som den førende e-handelsplatform. Med andre ord: Vil du have en stærk e-commerce-løsning, er det et rigtig godt valg.

Her kan du læse mere om fordelene ved at bruge systemet til din webshop, og hvorfor vi er glade for at arbejde med netop dette system.

Magento udvikler

Hvad er Magento?

Magento er en open source webshop-platform – et Adobe-selskab (opkøbt i 2018). Der findes i dag et hav af e-commerce-systemer – her er Magento et af dem, der har eksisteret i længst tid. Gennem årene er platformen blevet videreudviklet og finjusteret, og i dag er det et af de mest velfunderede, fleksible og robuste systemer, der findes.

Magento som open source-system

At Magento er et open source-system betyder, at kildekoden er frit tilgængelig for alle. Det er tilladt at videreudvikle på systemet, at skabe moduler til det og i det hele taget bruge det, som man vil. 

Det betyder også, at du ejer din egen webshop. Hvis du bruger et lukket system til din shop, kan du miste det hele, hvis udbyderen går konkurs eller holder op med at opdatere sit system. Med open source-løsninger som Magento har du ikke den risiko.

At det er et open source-system har også den fordel, at der findes et stort community omkring systemet. Udviklere verden over hjælper hinanden med at videreudvikle og arbejde med systemet. Der findes utallige fora og grupper for Magento-udviklere, og der findes rigtig mange bureauer, som er specialiseret i at levere Magento-baserede løsninger. Fx Efiware.

Sådan adskiller Magento sig - på den positive måde

Skalérbart

Systemet er i sin arkitektur designet til at være skalérbart. Det betyder, at din Magento-løsning kan rumme din virksomheds succes.

Veletableret

Det har været på markedet længe og er blevet et velfunderet system med en stærk arkitektur. Det er, med andre ord, ikke et system, som forsvinder i morgen.

Open source

At et system er open source betyder, at koden er tilgængelig for alle – det er gratis at bruge. Du ejer din egen shop og risikerer ikke at blive låst af en udbyder.

Modulære Magento

Gode moduler holder prisen nede

Der findes mere end 3.500 moduler til Magento. Moduler er udvidelser, som tilføjer ny funktionalitet til systemet. Det kan fx være fragt-moduler, som laver en nem integrering til DAO’s fragtløsning eller bedre galleri-funktion til produkter. Det kan være mange ting.

Det smarte ved moduler er, at nye funktioner ikke behøver at blive kodet fra bunden hver gang. På den måde kan prisen på systemet holdes nede, og samtidig kan den færdige løsning også være klar meget hurtigere.

Hvis du gerne vil have en snak om Magento, skal du tage fat i dem her

Du er mere end velkommen til at tage fat i os for at drøfte mulighederne for at anvende Magento til dit projekt. Det koster ikke noget.