Magento: Stærk e-commerce-platform

Magento bliver ofte omtalt som den førende e-handelsplatform. Med andre ord: Vil du have en stærk e-commerce-løsning, er Magento et rigtig godt valg.

Her kan du læse mere om fordelene ved at bruge Magento til din webshop, og hvorfor vi er glade for at arbejde med netop dette system.

Magento logo

Hvad er Magento?

Magento er en open source webshop-platform – et Adobe selskab (opkøbt i 2018). Der findes i dag et hav af e-commerce-systemer – her er Magento et af dem, der har eksisteret i længst tid. Gennem årene er Magento blevet videreudviklet og finjusteret, og i dag er det et af de mest velfunderede, fleksible og robuste systemer, der findes.

Hvad betyder open source?

At Magento er et open source system betyder, at kildekoden er frit tilgængelig for alle. Det er tilladt at videreudvikle på systemet, at skabe moduler til det og i det hele taget bruge det, som man vil. 

Det betyder også, at du ejer din egen webshop. Hvis du bruger et lukket system til din shop, kan du miste det hele, hvis udbyderen går konkurs eller holder op med at opdatere sit system. Med open source-løsninger som Magento har du ikke den risiko.

At Magento er et open source-system har også den fordel, at der findes et stort community omkring systemet. Udviklere verden over hjælper hinanden med at videreudvikle og arbejde med systemet. Der findes utallige fora og grupper for Magento-udviklere, og der findes rigtig mange bureauer, som er specialiseret i at levere Magento-baserede løsninger. Fx Efiware.

Derfor adskiller Magento sig - på den positive måde

Skalérbart

Magento er i sin arkitektur designet til at være skalérbart. Det betyder, at din Magento-løsning kan rumme din virksomheds succes.

Veletableret

Magento har været på markedet længe og er blevet et velfunderet system med en stærk arkitektur. Det er, med andre ord, ikke et system, som forsvinder i morgen.

OpenSource

At et system er OpenSource betyder at koden er tilgængelig for alle – det er gratis at bruge. Du ejer din egen shop og risikerer ikke at blive låst af en udbyder.

Modulære Magento

Gode moduler holder prisen nede

Der findes mere end 3.500 moduler til Magento. Moduler er udvidelser, som tilføjer ny funktionalitet til systemet. Det kan fx være fragt-moduler, som laver en nem integrering til DAO’s fragtløsning eller bedre galleri-funktion til produkter. Det kan være mange ting.

Det smarte ved moduler er, at nye funktioner ikke behøver at blive kodet fra bunden hver gang. På den måde kan prisen på systemet holdes nede, og samtidig kan den færdige løsning også være klar meget hurtigere.

Case: AE Maskiner

AE Maskiners Magento-løsning er et godt eksempel på, hvor langt man kan komme med Magentos standardfunktioner og gode moduler.

Til AE Maskiner har vi nemlig skabt et lagerstyringssystem i en Magento-løsning med udvalgte moduler. Løsningen er klar til at blive udvidet, i takt med at AE Maskiner udvider deres online forretning.

Casper Rasmussen - CTO for Efiware

Vil du høre mere om, hvordan vi kan løfte din online forretning til nye højder med Magento?

Så er det Casper, du skal have fat i!

Det er ganske uforpligtende at tage kontakt til os – vi giver gerne både en kop kaffe og et godt råd med, om ikke andet.

Casper Rasmussen
CTO