Drupal: Stærkt valg til de helt store løsninger

Drupal er et af de mest udbredte CMS’er på markedet. Det bruges som regel til de helt store løsninger.

Systemet er skrevet i PHP og har et rigtig stort community af registrerede brugere. Og ligesom WordPress har systemet også en løsning til e-handel – nemlig Drupal Commerce.

Bliv klogere på teknologien som CMS og e-handelsløsning herunder.

Drupal opgradering

Hvad kan man bruge Drupal til?

Fordi det er et komplekst og solidt framework til at bygge weboplevelser i, er spændvidden af muligheder også meget bred. Det kan fx bruges til:

  • Hjemmesider
  • E-handelsløsninger
  • Intranet til virksomheder
  • Blogs
  • Portfolier
  • Fora
  • Internationale websites med flere sprog
  • Sociale netværk
  • Vidensbaser
  • Online telefonbog (directory)

Mulighederne er mange. Derfor kan det også være det rigtige valg til din virksomhed.

Fordele ved at vælge Drupal som CMS

Solid teknologi

Det er rent teknisk et solidt produkt, som leverer en stabil og  hurtig oplevelse til brugerne. Og det er altid godt for forretningen!

Nemt at skalere

Din forretning kan vokse. Store mængder indhold, mange varer mv. er ikke et problem for sidens performance.

Stor spændvidde

Det fungerer både godt til den mindre forretning, der planlægger at vækste, og til den voksne forretning, som allerede er stor.

Eksempler på Drupal-løsninger

Tesla

JYSK

NASA

Er Drupal det rigtige valg til din forretning?

Ligesom WordPress er Drupal et yderst populært open source-CMS. Drupal adskiller sig dog ved at være teknisk tungere – på brugersiden giver det et hurtigere og mere stabilt site. Der findes et hav af veludviklede plugins, som enten er gratis eller koster noget – ligesom til WordPress. 

Drupal Commerce er et populært valg til e-handel, fordi det har en stor spændvidde. Systemet fungerer lige godt med 50 varer som med 500 eller 2.000 varer. Der er ikke nogen decideret øvre grænse for, hvor mange varer, man kan have, men det kræver selvfølgelig, at man investerer i serverplads og god hosting, for at siden ikke bliver langsom, når den har så mange produkter.

Der findes dygtige bureauer, som kan stå for hele opsætningen og kodning af særlige ønsker og tilpasninger. Det er selvfølgelig ikke gratis, men med mindre du selv har rigtig godt styr på det tekniske, anbefaler vi, at du vælger bureau-løsningen.

Når opsætningen er klaret, er det et brugervenligt og nemt system at anvende.

Hvis du gerne vil have en snak om Drupal, skal du tage fat i dem her

Du er mere end velkommen til at tage fat i os for at drøfte mulighederne for at anvende Drupal til dit projekt. Det koster ikke noget.