Webudvikling

Programmering, webudvikling, web development, udvikling. Der findes mange betegnelser for ‘webudvikling’, og der er forskellig opfattelse af, hvad en webudvikler er og kan. Her er vores version.

Kompetente webudviklere i Aarhus

Udvikling i frontend, backend og alt det ind imellem

Webudvikling er en af vores kernekompetencer. Vores udvikler-team er sammensat af dygtige fullstack-udviklere, backend-udviklere, frontend-udviklere og dem, der har styr på hosting og server.

Hos Efiware er webudvikling i sig selv ikke en særskilt ydelse, som man kan købe i metermål. Inden udviklerne rejser dit drømmeprojekt fra tasterne, skal der være et godt udgangspunkt. Ofte i form af en behovsanalyse og en projektbeskrivelse.

Arkitekttegnet (skræddersyet) løsning eller typehus?

De fleste udviklere drømmer nok om at få lov at skabe den helt store løsning fra bunden. Ligesom at vælge det arkitekttegnede nybyggeri, hvor man kan få det præcist, som man vil. Det er både sjovt for arkitekten og køberen. Men det kræver også økonomi.

I realiteten ender de fleste med at vælge typehus-løsningen. Det er billigere, fordi den dybe tallerken ikke skal opfindes helt på ny. Og du har stadig mulighed for at få indflydelse de dele, som betyder mest for dig.

Præcist samme princip gælder for webudvikling. Vi kan bygge jeres perfekte løsning fra bunden, eller vi kan gøre brug af eksisterende systemer, som vi tilpasser til jeres behov. 

Få overblik over dine muligheder

Mangler du et overblik over hvilke muligheder, der findes til jeres forretning? Så er det heldigt, at vores udviklere har prøvet lidt af hvert. Fortæl dem om din forretning og jeres behov, så fortæller de dig, hvilke oplagte muligheder, der findes.

Dyk videre ned til næste afsnit, hvis du vil se eksempler på nogle af de løsninge på markedet, der giver rigtig meget value for money.

Er vi de rette udviklere til dit projekt?

Selvom vi har ja-hatten på, siger vi ikke ja til alt.

For det første har vi ikke nogen interesse i at love mere, end vi kan holde. Hvis vi fx vurderer, at vi ikke har de rette kompetencer til at løse din opgave, sender vi dig hellere videre.

For det andet er det ikke sikkert, at vi vil levere den løsning, du beder om. Altså hvis vi vurderer, at det, du egentlig beder om, ikke er det, du i virkeligheden gerne vil have – eller kan indfri dine forventninger.

Hvilke krav har du til dit projekt?

Du har nok et budget, en tidsplan og en lang række krav til æstetik og funktion. Og så har du nogle mål og ambitioner for, hvad du skal opnå med det færdige resultat. Effektivisering og øget omsætning står som regel øverst på ønskelisten.

Alle disse ting skal gå op i en højere enhed. Du kan ikke få en Tesla, hvis du ikke har råd til det, og det er slet ikke sikkert, at en Tesla er den rigtige bil til dit behov.

Vi hjælper dig med behovsafklaring og projektering

Når du tager fat i os, hjælper vi dig meget gerne med behovsafklaring, rådgivning om valg af teknologier og planlægning af det endelige projekt. Det gør vi med udgangspunkt i dine krav og dit mål med projektet.

Hvis vi er de rigtige til at føre jeres visioner fra whiteboardet og ud i æteren, er vores kompetente udviklere klar til at bygge dit projekt. Både hvis det skal bygges fra bunden, og hvis eksisterende CMS’er og andre systemer skal tilpasses og integreres.

Men vi kan ikke hjælpe dig med alt

Som vi også har skrevet længere oppe, så siger vi ikke ja til alt. Og vi kan heller ikke hjælpe med alt. Der er en række ting, som tit bliver forbundet med webudvikling, men som ikke er dét vi beskæftiger os med. Det gælder fx:

  • Design og konceptudvikling
  • Branding og marketing
  • UX design (vi implementerer, men designer ikke)
  • Billeder og indhold

Til gengæld kender vi masser af dygtige fagfolk, som vi gerne henviser dig til, når det gælder ovenstående dele af dit projekt.

Ud over webudvikling, er vi også ret skarpe til...

Integrationer mellem systemer

Integrationer

Få jeres IT-systemer til at snakke sammen. Fordel: I sparer tid og minimerer antallet af manuelle fejl. What’s not to like?

Hastighedsoptimering

En god hastighed på dit site eller i din shop er vigtigt af mange årsager. Find ud af om din online forretning kan optimeres.

E-handel

Har du brug for rådgivning og sparring til din e-handelsløsning? Vi deler gerne ud af vores erfaringer og viden på området.

Casper Rasmussen - CTO for Efiware

Har du lyst til at høre mere om webudvikling fra nørden selv?

Så tøv ikke med at skrive til Casper!

Det er ganske uforpligtende at tage kontakt til os – vi giver gerne både en kop kaffe og et godt råd med, om ikke andet.

Casper Rasmussen
CTO