Integrationer

‘Hvad kan integrationer gøre for min forretning?’ tænker du måske.

Det er egentlig simpelt. En integration (eller flere!) kan gøre dit liv lettere.

Bliv klogere på hvorfor og hvordan ved at læse videre herunder.

Integrationer kan automatisere manuelle processer

Hvad er en integration?

En integration er en forbindelse mellem to systemer, som gør det muligt at automatisere udveksling af data mellem systemerne. Et system kan være forbundet til flere forskellige systemer ved hjælp af integrationer. En integration kan også være envejs eller tovejs.

Hvordan virker en integration?

Integrationer kommer i mange former og farver. Eller i hvert fald kodet i forskellige sprog og med forskellige teknologier. Fælles for dem er, at de gør det muligt at udveksle eller overføre data mellem systemer.

Integrationen mellem to systemer tillader, at overførslen af data overhovedet kan ske. Undervejs i overførslen sørger integrationen så for, at dataene bliver struktureret og formateret sådan, at det andet system også kan bruge dem – fx i forhold til hvordan de skal vises, og hvor de skal gemmes.

Hvad kan man med en integration?

En integration kan overføre data mellem to systemer for dig. Automatisk eller ved tryk på en knap. På den måde slipper du for selv at skulle flytte oplysninger rundt mellem systemer.

I praksis kan det fx være, at:

  • Din webshop automatisk skal overføre salgsordrer til dit økonomisystem.
  • Din webshop automatisk skal synkronisere dine kunders information og købshistorik til dit CRM-system.
  • Dit ERP-system skal kunne sende løngrundlag direkte til dit lønsystem.

Det er blot nogle af de mest klassiske eksempler på, hvad man kan bruge en integration til. Når data på den måde overføres automatisk og direkte fra ét system til et andet, sparer du selv tid og krudt på at gøre det, ligesom antallet af fejl minimeres.

Når en integration på den måde tager hånd om processer, der ellers skulle udføres manuelt, er det ingen sag at håndtere vækst. Om din integration skal overføre 100 eller 1.000 salgsordrer spiller nemlig ikke nogen stor rolle. 

Hvorfor skal dine systemer snakke sammen?

Fordele ved at integrere systemer og automatisere manuelle processer

Spar tid

Den mest oplagte fordel ved integrationer er tid. Når systemer overfører data mellem hinanden, sparer du tiden på at gøre det manuelt.

Undgå fejl

Manuelle processer giver plads til fejl. Når dine systemer selv overfører data mellem hinanden, undgår du, at der bliver lavet fx tastefejl.

Tid til vækst

Den administrative byrde vokser i takt med din virksomhed. Men med integrationer tager det tingene lige lang tid uanset mængden.

Bedre data

Bedre håndtering af data, giver et bedre udgangspunkt for at analysere og bearbejde data, så du kan bruge det i jeres forretning og strategi.

Hvilke systemer kan integreres?

I virkeligheden kan næsten alt lade sig gøre. Her er dog nogle af de specifikke systemer, der oftest integreres.

Shop-systemer

Magento 2

Drupal Commerce

WooCommerce

CMS'er

StoryBlok

WordPress

Drupal

HubSpot

Økonomisystemer

E-conomic

Dinero

Billy

Dynamics NAV

Øvrige:

Fragtsystem

Lagerstyringssystem

POS-system

PIM-system

CRM-system

Igen: Listen er ikke udtømmende (langt, langt fra) – den er blot fyldt med typiske eksempler.

Case: TolkePlan

TolkePlan er et komplekst ERP-system til administration af et tolkebureau. Med hjælp fra integrationer til systemer som E-conomic og DanLøn automatiseres den største del af de manuelle processer. Og det sparer bureauerne for oceaner af tid.

Udover de mange spændende integrationer, som gør TolkePlan til et særdeles effektivt redskab, er det virkelig bare en spændende case. Så hop da ind og læs resten!

TolkePlan

Har du ikke systemerne på plads endnu?

Er du interesseret i at opnå smartere work flows og spare tid på manuelt tastearbejde – men har du ikke systemerne på plads endnu? Det kan du også få hjælp til hos os.

Få hjælp til at vælge det rette digitale setup

Noget, der kan tage din forretning til nye højder, er at optimere det digitale setup. Med de rette systemer og det rette setup (fx at dine systemer er integrerede og taler sammen) kan din virksomhed skaleres effektivt.

Digitalisering og digital strategi er det, vi kalder det, når vi hjælper dig med at få et overblik over din virksomheds digitale infrastruktur. Med et bredt kendskab til forskellige løsninger på markeder kan vores digitale projektledere udvælge de rette systemer til din virksomhed.

Bagefter kan vores udviklere skabe de nødvendige integrationer mellem systemerne, så din virksomheds nye digitale setup kommer til at give dig alle fordelene ved automatiserede work flows. 

Hvis du er interesseret i integrationer, er du måske også interesseret i...

Digitalisering og digital strategi - Aarhus

Digitalisering

Er det på tide at tage din forretning til nye højder? Vil du gerne vide, hvordan du bedst udnytter de mange digitale muligheder?

Web- og softwareudvikling

Webudvikling

Det er svært at finde dygtige og pålidelige udviklere. Den gode nyhed er, at du ikke behøver lede længere. Vi har dem her.

E-handel

Har du brug for rådgivning og sparring til din e-handelsløsning? Vi deler gerne ud af vores erfaringer og viden på området.

Karsten Madsen - Projektleder i Efiware

Hvilke manuelle processer skal automatiseres i jeres forretning?

Det er bare det, Karsten gerne vil vide. Og han vil helt sikkert også gerne hjælpe jer med at finde ud af hvordan.

Det er ganske uforpligtende at tage kontakt til os – vi giver gerne både en kop kaffe og et godt råd med, om ikke andet.

Karsten Klinker Madsen
Projektleder