Forretningssystemer

ERP, CRM, WMS, BI, DAM, PIM og alle de andre forkortelser, som går igen, når snakken falder på forretningssystemer.

Systemer, der kan understøtte hele eller dele af din forretning.

Vi rådgiver, implementerer, integrerer og udvikler digitale forretningssystemer, der tager din forretning til næste niveau.

teamwork skrivebord computer
Vi udvikler, integrerer og rådgiver om forretningssystemer

Vi hjælper dig med dine forretningssystemer

I Efiware er vi specialister i forretningssystemer. Vores speciale er at skabe en effektiv arkitektur af systemer, som understøtter jeres virksomhed. Vi bygger integrationer, der får systemerne til at snakke sammen.

  • Vi kan hjælpe jer med at undersøge, hvordan og hvor jeres virksomhed med fordel kan blive mere digital. 
  • Vi kan finde forretningssystemer til jer, der kan understøtte jeres forretning og mål bedst muligt og optimere jeres processer. 
  • Vi kan udvikle nye skræddersyede løsninger til jer med udgangspunkt i jeres processer.
  • Vi kan integrere jeres nuværende systemer
  • Vi kan opdatere, justere og videreudvikle jeres setup. 
 

Vi kan lidt af hvert. Læs mere her om, hvad vi kan og om vi er de rigtige til dit projekt. Og bliv endnu klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres forretningssystemer længere nede af siden.

Overblik: Systemer til enhver forretning

Der findes et hav af systemer, som kan understøtte din forretning. Her er et udvalg af de mest almindelige.

ERP

Enterprise Resource Planning System er et slags udvidet økonomisystem til at planlægge ressourcer og styre en virksomheds processer i ét system. Det gælder fx HR, lager, regnskab, salg, indkøb m.m.

CRM

Customer Relationship Management System er et system til at styre  kunderelationer, og hvor al information om dine kunder samles ét sted. Det bruges fx til at understøtte kundeservice, salg og marketing.

PIM

Product Information Management System er et system til at hjælpe virksomheder med at administrere, håndtere og distribuere store mængder af komplekse produktinformationer. 

DAM

Digital Asset Management System er et system, der fungerer som en slags billeddatabase til at opbevare digitale filer. Man kan fx organisere sine filer i systemet og berige og videredistribuere dem.

SCM

Supply Chain Management System er et system til at håndtere en virksomheds processer og dermed dens vare- og materialestrømme. Det kan bruges til at skærpe sammenspillet mellem aktører.

BI

Business Intelligence System er et system til at opsamle, analysere og behandle data både internt og eksternt fra forskellige datakilder. Det kan bruges til at skabe overblik og dermed optimere indtjening.

HCM/HR

Human Capital Management System er et system til at styre processer og rutiner i forhold til en virksomheds medarbejdere. Det kan fx være lønningslister, rekruttering, træning og evalueringer.

WMS

Warehouse Management System er et system til lagerstyring, som kan bruges til at optimere lagerprocesser og -funktioner fra ordremodtagelse til afsendelse af ordrer. 

Rådgivning om forretningssystemer

Få en professionel rådgiver til at hjælpe med overblikket – både over jeres egen virksomheds behov og over de mange muligheder på markedet. Der skal nemlig helst være en sammenhæng mellem jeres virksomhedsmål og jeres forretningssystemer, så de kan være med til at understøtte jeres vækst på den bedst mulige måde.

Forretningssystemer som et led i en digital strategi

Forretningssystemer er ofte kernen i en digitaliseringsproces, fordi den digitale strategi netop går ud på at effektivisere, automatisere og ensrette datastrømmen i en virksomhed. Det er derfor svært at snakke om digitalisering og digital strategi uden at snakke om de forretningssystemer, der skal understøtte digitaliseringen. Og vice versa. Via dialog og behovsanalyse finder vi en ideel strategi for jeres virksomhed.

Udvikling af et skræddersyet forretningssystem

Vi kan udvikle skræddersyede løsninger efter jeres ønsker og behov. På den måde er det kun fantasien, der sætter grænser, og I kan få en løsning, der passer lige nøjagtigt til jeres virksomhed og mål. Selvfølgelig skal det være realistisk og inden for vores kompetenceområde. Men når det er sagt, lærer vi også meget gerne nyt.

Integrationer mellem forretningssystemer

Hvis I har flere systemer, som ikke snakker (ordentligt) sammen, kan vi integrere dem. Det giver et helt andet dataflow og dermed lettere datadeling i jeres virksomhed. I vil opleve at jeres processer bliver nemmere og tager kortere tid. Og I slipper fx for at taste de samme oplysninger ind flere steder og får bedre datadeling. Rent win-win over hele linjen. 

Case: TolkePlan

TolkePlan er godt eksempel på, hvordan veludviklede forretningssystemer kan gøre en stor forskel for en virksomhed. 

Vi har udviklet et skræddersyet ERP-system, som har til formål at administrere tolkebureauer i hele Danmark. 

Et meget specifikt system som er helt uundværligt for TolkePlan, blandt andet fordi det er med til at automatisere deres processer og spare dem meget administrativt arbejde. 

Hvis du er interesseret i forretningssystemer, er du måske også interesseret i...

Integrationer mellem systemer

Integrationer

Få jeres IT-systemer til at snakke sammen. Fordel: I sparer tid og minimerer antallet af manuelle fejl. What’s not to like?

Web- og softwareudvikling

Webudvikling

Det er svært at finde dygtige og pålidelige udviklere. Den gode nyhed er, at du ikke behøver lede længere. Vi har dem lige her.

Digitalisering og digital strategi - Aarhus

Digitalisering

Er det på tide at tage din forretning til nye højder? Vil du gerne vide, hvordan du bedst udnytter de mange digitale muligheder?

Casper Rasmussen - CTO for Efiware
Vil du have vores hjælp til at vælge forretningssystemer?

Så tøv ikke med at skrive til mig!

Det er ganske uforpligtende at tage kontakt til os – vi giver gerne både en kop kaffe og et godt råd med, om ikke andet.

Casper Rasmussen
CTO