E-handelsrådgivning

E-handel, e-commerce, digital commerce. I daglig tale webshop.

Uanset hvad du kalder din online forretning, er du kommet det rette sted hen.

Altså hvis du er udkig efter digitale eksperter som kan hjælpe dig med at tage din online forretning til nye højder. 

E-commerce rådgivning

E-handel er meget mere end en webshop

Online købmandskab er ikke blot at have et udvalg af produkter, en virtual kurv og en betalingsterminal. Ikke længere. I dag er e-handel en disciplin, hvor den personlige brugeroplevelse, platform, købmandskab og meget mere skal smeltes sammen til en helhed.

Især den gode brugeroplevelse er i fokus. E-handel er i høj grad convenience. Og hvordan skaber man den gode, gnidningsfri oplevelse, som får brugerne til at komme igen – eller forblive i din abbonnementsordning?

Den gode e-handelsoplevelse

Velsmurt, gennemtænkt og intuitiv er tre ord, der helst skal være kendetegnende for den effektive e-handelsoplevelse.

Søgning

Det skal være nemt at finde de varer, du leder efter. Effektiv søgning stiller store krav til både søgemaskine og produktinformation og -data.

Betaling

Når du skal betale for dine varer, skal det være nemt, hurtigt og sikkert. Både kurv, checkout-flow og betalingsløsning skal spille.

Hukommelse

Kurv og favoritter skal gemmes, når du for eksempel: Kommer til at lukke vinduet, skifter enhed eller blot bliver afbrudt af hverdagen.

Omnichannel

App, webshop og fysisk butik skal spille sammen. Når du bevæger dig på tværs af medier og rent fysisk, skal oplevelsen være flydende.

Personaliseret

Forslag til relaterede produkter er “so last year”. Nu er det forslag til tøjstørrelse baseret på købshistorik og deslige, der skal spille. Det kræver AI.

Levering

Fragtpriser, leveringstider og -steder skal ikke bare fremgå tydeligt, men også gerne vises dynamisk til dig som bruger. Det skal også gerne gå hurtigt.

Tilgængelighed

Fordelen ved at handle online, er at du kan gøre det, når det passer dig. Dine brugere forventer 24/7 tilgængelighed. Det stiller krav til din hosting.

Support

Det er ikke nok med en info-mail og et telefonnummer. Som kunde forventer du lige så nem og personlig betjening, som i den fysiske butik.

Hvilke områder af e-handel kan vi hjælpe dig med?

Vi holder rigtig meget af e-handel og alt omkring digitalisering – men vi kan lige så godt være ærlige: Vi ved meget, men selvfølgelig ikke alt. Vores ekspertise er inden for følgende områder:

Webarkitektur og teknisk design

Står I over for en komplet digital transformation? Nybyg eller totalrenovering? Du kan glæde dig til at modtage et gennemarbejdet og velovervejet løsningsforslag fra vores digitale arkitekter. At skabe smuk og bæredygtig webarkitektur er nemlig deres passion.

Udvælgelse af teknologier

Om der er tale om nybyg, renovering eller blot en tilbygning, så kan vores dygtige, digitale eksperter rådgive jer om, hvilke teknologier, der spiller bedst sammen med jeres øvrige systemer og løsninger

Integrationer

Integrationer får systemer til at snakke sammen, giver kunderne en god brugeroplevelse og sparer jer for tid og ressourcer. Vores udviklere har stor erfaring med at bygge integrationer mellem alle mulige forskellige systemer.

Hastighedsoptimering

De fleste ved, at en god hastighed på en webshop er ret vigtig. Der er mange aspekter i det – og det ved vores udviklere heldigvis alt om. De ved også meget om, hvordan man øger hastigheden på en webshop.

Lynhurtig on-site søgning

Det skal være nemt at finde det man leder efter. Med en stærk ekstern søgemotor kan du give din brugere fornøjelsen af lynhurtig on-site søgning, som ovenikøbet kan tolerere stavefejl. Vi er glade for at bruge Algolia og Elasticsearch til dette formål.

Case: Supervin

Er der noget bedre end at føle sig inspireret og glad i låget? 

Nej vel? Så tjek Supervins case ud. Her er nemlig en rigtig fed e-handels-løsning. Og hos Efiware bliver vi i hvert fald glade i låget af fed e-handel.

Hvis du ikke har det sådan, kan du i stedet bestille noget vin fra Supervin. Det kan i hvert fald også noget.

Er vi de rette rådgivere for jer?

Vi kan lige så godt være ærlige fra start: Vi kan hjælpe mange, men ikke alle. Vi kan også hjælpe med meget, men ikke med alt.

Hos os finder du et stærkt team af dygtige konsulenter og udviklere, hvis hjerter banker for at levere solide e-handelsløsninger. Løsninger, der får jeres forretning til at blomstre. 

Passer den her beskrivelse på din forretning?

 • I er allerede veletablerede – og/eller har en god idé og store ambitioner
 • I har allerede en webshop – eller planer om at etablere en (fx en ny B2B-shop)
 • I er ivrige efter at se jeres forretning vokse med nye tiltag
 • Jeres nuværende eller kommende løsning er bygget i Magento, Drupal eller WooCommerce

Hvis du kan nikke genkende til ovenstående beskrivelse, så er der en god chance for, at vi er et match. Men det er selvfølgelig ikke det eneste, der er afgørende for, om vi er rigtige for hinanden.

Du vil nok også gerne vide, om vi passer til jer. 

Luk øjnene og tænk på din idelle sparringspartner

Hvad er vigtigt for dig og din virksomhed, når I vælger en teknisk sparringspartner?

 • Ærlighed: Vi fortæller dig det, vi synes, og ikke nødvendigvis det, du helst vil høre.
 • Pålidelighed: Vi bryder os ikke om at love mere, end vi kan holde.
 • Tilgængelighed: Vi er her for dig. Hvor skulle vi ellers være, kunne vi fristes til at sige.
 • Menneskelighed: Vi er almindelige mennesker, ligesom dig. Nede på jorden og i øjenhøjde.
 • Oprigtighed: Vi mener det, vi siger (og siger det, vi mener, jvf. første punkt).
 • Åbenhed: Vi har ingen interesse i at binde jer i mærkelige aftaler eller holde data mm. fra jer.
 • Samvittighed: Vi vil gerne sove godt om natten, og det gør vi, fordi vi efterlever ovenstående.

Det lyder måske en smule ‘fløde’ – for os handler det om ordentlighed. Hvis det også er nogle vigtige egenskaber for dig, når du skal vælge en sparringspartner, så er vi sandsynligvis på bølgelængde – og det er da et godt udgangspunkt for et samarbejde. 

Hvis du er interesseret i e-handelsrådgivning, er du måske også interesseret i...

Integrationer mellem systemer

Integrationer

Få jeres IT-systemer til at snakke sammen. Fordel: I sparer tid og minimerer antallet af manuelle fejl. What’s not to like?

services hastighedsoptimering

Hastighedsoptimering

En god hastighed på dit site eller i din shop er vigtigt af mange årsager. Find ud af om din online forretning kan optimeres.

Web- og softwareudvikling

Webudvikling

Det er svært at finde dygtige og pålidelige udviklere. Den gode nyhed er, at du ikke behøver lede længere. Vi har dem her.

Casper Rasmussen - CTO for Efiware

Skal vi hjælpe med at løfte din online forretning til nye højder?

Så tøv ikke med at skrive til mig!

Det er ganske uforpligtende at tage kontakt til os – vi giver gerne både en kop kaffe og et godt råd med, om ikke andet.

Casper Rasmussen
CTO