John Dinh - Udvikler i Efiware

John Dinh

Udvikler

I Efiwares udviklerstab lyser John op som en kreativ, arbejdsom og målrettet udvikler. Udover sine mange fine attributter, er John desuden både uddannet multimediedesigner og indehaver af en kandidat i IT og kommunikation.

Som kunde hos Efiware, kommer du blandt andet til at nyde godt af Johns blik for optimeringsmuligheder i design, både i grafisk og strukturel forstand.

Som kommende medarbeder i Efiware møder du John som en behagelig ung mand, der er nem at snakke med, og som spreder gode vibes på sin vej.

John er på mange måder et passioneret menneske – og det er ikke kun programmering, han har kastet sin kærlighed på. Han har mange andre jern i ilden – fx arbejder han frivilligt for Aarhus Sangskriver Værksted.

Musik fylder meget i Johns liv, han både synger i kor, skriver sange og spiller guitar. Du kan næsten forveksle ham med John Mayer – men han er altså John Dinh, eller Mr. Johnjohn, som du måske har hørt på Fairbar i Aarhus.

Ud over sin musikalske karriere, bruger John sin fritid på at nørde med teknik og computer, fx programmering af Raspberry Pi-computere, 3D printning samt madlavning og karaoke. 

Kom i kontakt med John

Johns specialer...

PHP

PHP er et populært og meget anvendt sprog til at udvikle dynamiske webapplikationer.

JavaScript

Javascript er et dynamisk kodesprog til fx opbygning af interaktive websites.

Raspberry Pi

En Raspberry Pi er en lille programmérbar computer som kan bruges til alt muligt skægt.

Har du lyst til at arbejde sammen med John?