12. april 2022

NYHED! Vi er blevet månedens partner hos Storyblok i april!

Det er ikke sikkert, at du ved, hvad det betyder eller hvad Storyblok er. Men fortvivl ej – svaret kommer lige her.
Storyblok partner of the month
Tania Tørnæs Rasmussen

Tania Tørnæs Rasmussen

Hop frem til ...

Jubii, vi er månedens partner hos Storyblok! Inden vi dykker ned i vores begejstring, så lad os lige kigge lidt nærmere på Storyblok.

Kort om Storyblok

Storyblok er et østrigsk firma grundlagt i 2017, som har lanceret et såkaldt headless CMS. Det er et utroligt brugervenligt system for både udviklere og marketingfolk. De har omkring 1000 partnere verden over og er i heftig vækst.

Et headless CMS står for headless content management system. Kort sagt vil det sige, at backend og frontend ikke er fastlåste som ved et traditionelt CMS.

Det giver langt større fleksibilitet, fordi man nemmere kan vise indhold på flere forskellige frontends.

Hvis du har brug for en lille opfrisker af, hvad et headless CMS er og fordelene ved at anvende det, kan du læse meget mere i et af vores andre blogindlæg lige her.

Månedens partner og de første danske partnere

Vi er månedens partner hos Storyblok, og det indebærer, at de sætter fokus på vores virksomhed i løbet af april måned på deres platforme. Så følg med på deres hjemmeside og deres LinkedIn, hvis du har lyst til at vide mere og følge med i vores rejse.

Efiware er desuden som det første danske firma blevet partnere hos Storyblok! Vi er meget begejstrede!

Det kan måske være svært at sætte sig ind i, hvis man ikke selv beskæftiger sig med udvikling. Men i udviklerverden svarer det ca. til at være de første til at forhandle Nutella i landet – og derfor er der altså god grund til begejstring.

At være partnere hos Storyblok betyder, at Storyblok er den headless CMS-løsning, som vi tilbyder hos Efiware.

Både hvis kunder specifikt efterspørger en headless løsning. Eller hvis de oplever problemer med deres nuværende CMS-setup og håndtering af deres indhold på forskellige platforme.

Nemt at implementere og anvende

Vores udviklere er generelt glade for at anvende Storyblok og synes, det er en fryd at arbejde med systemet. I vores optik er Storyblok et mere fleksibelt og intuitivt redskab end andre headless setups.

Selve implementeringsprocessen er forholdsvis nem, fordi det ikke er nødvendigt at omskrive hele setuppet. Systemet kan blot tilføjes til det eksisterende setup.

Det er også en af grundene til, at vi er store fans af systemet og gerne vil være partnere hos dem og anbefale systemet til vores kunder.

Fungerer med alle teknologier og sprog

Storyblok er unikt på den måde, at det fungerer sammen med alle programmeringssprog og teknologier. Det har nemlig sit eget API, og API’er kan fungere med alle kodesprog.

Et API kan sammenlignes lidt med en tolk. Når et system eller en teknologi har et API, bliver det i stand til at kunne snakke med alle.

Netop derfor er det fleksibelt og fordelagtigt at anvende for udviklere. Fordi de har meget frie hænder til at kunne kode frontends til forskellige platforme – altså hvordan brugerne oplever og ser platformene.

Det giver stor frihed og fleksibilitet både til udviklerne og for dem, der står for at håndtere indhold til hjemmesiden. Hvilket er endnu en unik ting ved Storyblok.

I modsætning til mange andre headless CMS’er appellerer det nemlig både til udviklere og marketing- og kommunikationsmedarbejdere. 

Kreativitet og fængende indhold

Storyblok er et sublimt værktøj til at lave kreative hjemmesider, landingpages og kampagner. Der er nemlig ret frie tøjler, og det giver stor frihed og kreativitet i forhold til at lave content.

Det opdagede vi for alvor i vores projekt med Supervin.dk. Efter vi implementerede Storyblok for dem, fik de mulighed for at lave en meget mere levende og engagerende hjemmeside.

Du kan læse mere om Supervin-casen lige her.

Det er også nemt at sætte sig ind i teknologien og tilføje/ændre indhold. På den måde bliver man nemt ret selvkørende i systemet, efter det er implementeret.

Det kræver derfor færre ressourcer i forhold til vedligeholdelse for både kunderne og os. De kan nemlig selv oprette landingpages og lave andet indhold uden vores hjælp.

Du kan også få Storyblok

Der er mange, som kan have gavn af at integrere det her fordelagtige system. Især hvis man gerne vil lave mere kreativt indhold til sine platforme og have større bestemmelse ift. layout.

Det giver meget fleksibilitet at have Storyblok i sit setup. Derfor er vi også meget stolte af at være månedens partner. Og vi glæder os til at arbejde meget mere med det fabelagtige værktøj.

Hvis du er blevet lidt lun på idéen om at integrere Storyblok i dit digitale setup, så slå endelig på tråden. Så tager vi en kop kaffe og en uformel snak om jeres muligheder.

Tania Tørnæs Rasmussen

Tania Tørnæs Rasmussen

Tania er vores ekspert i digitalisering og rådgivning om digital omstilling. Som projektleder møder Tania vores kunder der, hvor de er, og hjælper dem med at identificere de steder, hvor deres forretning kan løftes ved hjælp af digital transformering.

Vild med det du lige har læst? Så spred glæden...

Appetit på mere viden?

computer skrivebord bureau
Digitalisering
Casper Rasmussen

Hvad er et headless CMS?

Du har garanteret hørt begrebet CMS i flere sammenhænge. Og nej, det er ikke en ny form for SMS. Men hvad betyder det så? Og hvad er et headless CMS? Vi giver et overblik over de to termer herunder.

Læs mere »