Forside » Om os » Medarbejdere » Ali Issa
Ali Issa - Udvikler

Ali Issa

Fullstack-udvikler

Hvis du vil have en dygtig og passioneret udvikler på dit projekt, er Ali et godt bud. Han er nemlig en dedikeret og målrettet udvikler, som følger sine opgaver helt til vejs ende.

Ali er et vellidt og værdsat medlem af teamet hos Efiware – hvem vil ikke gerne arbejde sammen med dygtige folk som ham? Ud over at være en kompetent udvikler, er han også en livsglad person, som smitter med sin positive energi.

Som kunde kan du derfor også forvente et behageligt og effektivt samarbejde med Ali. Har du brug for en skarp frontend-udvikler er det sandsynligt, at du møder ham – han er nemlig særligt ferm til frontend-udvikling og elsker at skabe levende websites med Javascript.

Han er et meget socialt menneske, så når han ikke er på kontoret hos Efiware, kan du være heldig at støde på ham rundt omkring i Aarhus, hvor han bruger tid med sine venner, spiser god mad eller styrketræner i fitness. Han slapper også gerne af med computerspil.

Kom i kontakt med Ali

Hvis du vil have et dybere indblik i Alis kompetencer, kan du læse om nogle af dem her:

GranphQL udvikling

GraphQL

Bruges som API til at kommunikere mellem frontend og backend. Giver mere kontrol til frontenden.

Læs mere »
HTML kodning

HTML

HyperText Markup Language er det kodesprog, som definerer strukturen på et website.

Læs mere »
Wordpress udvikling

WordPress

WordPress er verdens mest udbredte CMS – et let og intuitivt redskab til at bygge hjemmesider og endda webshops (med WooCommerce).

Læs mere »
PHP udvikling

PHP

PHP er et populært og meget anvendt sprog til at udvikle dynamiske webapplikationer.

Læs mere »

Mød en af Alis dygtige kollegaer:

Har du lyst til at arbejde sammen med Ali?