Stærk e-commerce platform

Magento

Hvorfor Magento?

Magento, udnævnt førende e-handelsplatform for B2B handel, er en skalerbar Open Source-webshop platform, og den hyppigst anvendte på det globale marked af en årsag. Fordelene ved at etablere sin webshop på Magento består af bl.a. 100% ejerskab, perfekt egnethed til større B2B og B2C virksomheder med dets mere end 2000 udvidelsesmoduler og indgåelse i et verdensomspændende fællesskab, hvor konkurrencedygtighed er en garanti. Magentos globale popularitet skyldes, at det er i højsædet, hvad angår systemets skalerbare arkitektur, som sikrer at løsningerne akkommoderer sig din forretning og udvikler sig i dit tempo. Med hurtige og nemme bestillingsprocesser, implementering af utallige betalings- og valutaformer, integration til EPR og yderligere IT-systemer, gør Magento sig oplagt som e-handels løsning til din webshop.

Omnichannel

Efterspørgslen på onlinehandel og online produkter er under ekspotentiel udvikling. Kunder foretrækker muligheden for at kunne købe, hvad de vil, hvor som helst. Omnichannel-forretning er ikke længere en mulighed. Det er en forretningsmæssig nødvendighed. Magento tilbyder dig de rigtige produkter, tjenester og partnere, der hjælper dig med at opnå omnichannel-succes.

Mobilvenlig konfiguration

I udviklingen af onlinehandels-forbrugere ser vi en stigende tendens af mobilanvendelse. Magentos indkøbskurv er responsiv, hvilket tilgængeliggør adgang for alle dine kunder uanset brug af enhed. Hos Efiware vil vi sikre os, at din webforretning synkroniseres med alle aktuelle tendenser og appellerer til en vidt omfattende målgruppe.

Avanceret søgemaskineoptimering

Større synlighed er som alment bekendt ensbetydende med flere kunder. Med Magento sikrer du at din forretnings fremtræden i diverse søgemaskiner optimeres, da det er bygget med en solid SEO-effektivitet, hvilket giver dine produkter en bedre chance for at blive vist på søgemaskiner såsom Google, Yahoo! og Bing.

Højt sikkerhedsniveau

Ved at bruge Magento som platform for din online forretning, får du et sikkert websted med muligeden for at administrere intern adgang og tilpasse flere niveauer af sikkerhedstilladelser.

Unique Features

Magento kan understøtte op til 500.000 antal produkter på et websted og håndtere mere end 80.000 ordrer i timen.

Fleksibel indholdsstyring

En intuitiv, visuelt baseret redigeringsfunktion giver dig mulighed for at konstruere og tilpasse dine tilbud på farten.

Vælg Magento som din e-handels løsning

Magento er den oplagte e-commerce løsning for dig, der dækker flere markeder og med behov for forskellige integrationer. Kan du lide, hvad du ser? Hos Efiware står vi klar med kaffe og uforpligtende dialog. Vælger du Magento som e-commerce løsning, tilpasser og udvikler vi den rette løsning for dig og din forretning.