Karriere hos Efiware

Har du lyst til at nørde med os?

Lige nu er der 3 gode muligheder for at blive en del af vores team

Magento udvikler

Elsker du Magento? Er du en dygtig Magento-udvikler, og vil du arbejde med store e-commerce kunder?

Fullstack developer

Er du en knivskarp udvikler, eller godt på vej til at blive det? Hos Efiware kan du blive del af et dygtigt team.

Frontend developer

Er du en ferm frontend udvikler? Har du øje for det grafiske? Og vil du gerne have spændende nye opgaver?

Hov! Har vi glemt at slå din stilling op?

Vi vil altid gerne høre fra mulige kolleger! Så hvis du mener, at du hører til hos os, er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning sammen med dit CV.

Team Efiware

Mød dine potentielle kolleger

Ser vi ikke flinke ud? Vi er generelt set en ung flok. Nørder i mange forskellige varianter. Glade for tech. Nogle mere konkurrence-mindede end andre. Altid god stemning.

7 Fordele ved at arbejde hos Efiware

1. Vi har fokus på hele mennesker

Når man arbejder hos Efiware, bliver man del af en anderledes arbejdsplads. Hos os er arbejdsglæde noget, vi føler – ikke noget, vi bare snakker om. Her er vi alle sammen hele mennesker – og der er både plads til et liv uden for kontoret, og mens vi er her. Stemningen er nørdet, rar og rolig.

2. Du bliver en del af en rejse

Vi er en virksomhed med drømme om at vokse – og væksten skaber vi ved at løse spændende, udfordrende opgaver for gradvist flere kunder. Så længe vi holder målet for øje og har fokus på at levere gode, gennemførte løsninger kommer væksten næsten af sig selv. Men det betyder også, at vi har brug for dig på holdet. Vil du med på rejsen?

3. Tryg onboarding

Det er vigtigt, at du får en god start i dit nye job hos os. Derfor vil du begyndelsen have tæt dialog med din leder og kolleger med lignende arbejdsopgaver. Du vil også opleve at blive kastet ud i den lidt dybere end af svømmebassinet tidligt – for vi tror på, at det er udviklende, at du får lov at kaste dig over større projekter, som udfordrer dig.

4. Vi har da kendt hinanden altid?

Du bliver med det samme en del af teamet – ingen bliver overladt til sig selv. Det er meget vigtigt for os, at alle føler arbejdsglæde og har lyst til at være her. Derfor tager vi også vores arbejdskultur seriøst og sikrer, at alle føler sig godt tilpas. Dine nye kolleger føler et fælles ansvar for at inkludere hinanden og dig i fællesskabet. Inden længe vil det føles som om vi har kendt hinanden altid.

5. Du bestemmer selv

Som enhver anden moderne arbejdsplads, der er med på beatet, har vi selvfølgelig også en kultur, hvor man sagtens kan arbejde remote. Vi håber selvfølgelig, at alle har lyst til at være nogle dage på kontoret også – men der er plads til forskelligheder. Du ved selv, hvor du arbejder bedst.

6. Der er masser af muligheder i en lille virksomhed

Efiware er en forholdsvist lille virksomhed – der er ikke meget corporate over os (endnu). Bliver du en del af vores team, kan du derfor rolig regne med, at du snart vil få masser af ansvar. Du vil også spille en vigtig rolle i vores rejse mod stjernerne.

7. Sjov og spas i og uden for arbejdstiden

Ud over den obligatoriske julefrokost og sommerfest, holder vi løbende sjove og hyggelige arrangementer efter arbejde. Hver fredag afsætter vi desuden lidt tid til at lave noget spas sammen. Vi skiftes til at stå for underholdningen – det bliver også din tur! Og det glæder vi os til 😉

Til dig der er vild med data

0
Potentielle kollegaer
0 år
Gennemsnitsalder
50 / 50
Android vs iPhone

Vi gider også ses efter arbejde...