Har I potentiale til at blive (digitalt) geniale?

Bliv klogere på, hvordan vores potentialeanalyse kan hjælpe jer til en nemmere og digitalt optimeret hverdag.

Er det tid til digitalisering?

Er du i tvivl om, hvorvidt digitalisering er noget for din virksomhed? Har du svært ved at overskue, hvad det helt præcist indebærer? Det kan måske lyde lidt langhåret, men det er i virkeligheden slet ikke så indviklet. Så fortvivl ej – det kan vi hjælpe dig med! 

(Og hvis du lige har brug for en lille opfrisker på digitalisering som begreb – så klik ind her og læs vores overskuelige blogindlæg om emnet)

Langt de fleste virksomheder kan have gavn af at gå deres digitale setup efter i sømmene med henblik på at optimere, effektivisere og automatisere deres forretning. 

Derfor er der også meget stor sandsynlighed for, at det kan være relevant og fordelagtigt for jer. Lad os kigge nærmere på det.

Genkender du nogle af følgende scenarier?

Klippe og klistre - hvem har brug for integrationer?

Klippe og klistre - tid til digitalisering?

* I flytter eller gen-indtaster manuelt data, der skal vises i flere forskellige systemer *

Excel-ark kan alt.
CRM-hvad-for-noget?

Excel-ark kan bruges til alt

* I bruger Excel-ark til at samle informationer om kunder, medarbejdere opgaver osv. *

Kontraktstyring ala store papirbunker og ringbind

Mapper til papirarbejde

* I har stadig mange ting, der skal printes ud, som fylder og roder på jeres borde *

Heldigvis kan du få et gratis sparringsmøde om din virksomheds digitale potentiale...

Gratis sparringsmøde og potentialeanalyse

Hvad går det ud på? Er der nogen hager eller noget med småt, som vi ikke har set? Nej. Det er både gratis og uforpligtende, og det er så enkelt, som det lyder. 

Hvis I kunne tænke jer et møde, tager I bare kontakt til os – enten ved at booke tid til et møde direkte på vores bookingside eller ved at kontakte os på mail eller telefon.

Som udgangspunkt vil mødet foregå på vores kontor i Egå, men vi kan også komme til jer. Vi giver en kop kaffe og kigger på, hvordan vi kan gøre dagligdagen lettere for jeres virksomhed og gøre jeres processer mere simple.

Bagefter får I en mini-rapport med vores anbefalinger til jeres digitale setup. Det er tilpasset lige netop jeres virksomhed og jeres udfordringer og muligheder. 

Mini-rapporten vil blandt andet indeholde vores anbefalinger til valg af systemer, der kan gøre jeres hverdag lidt lettere, sikre bedre dataflow i virksomheden og spare jer for tid. Vi laver også et udkast til en projektplan med fokus på at plukke de lavest-hængende frugter først. 

Det kommer vi ind på i vores potentialeanalyse

Vi kigger blandt andet nærmere på, om I har: 

  • det rigtige setup af forretningssystemer, der understøtter jeres processer bedst muligt. 
  • processer, der kan effektiviseres digitalt. 
  • et stort forbrug af ressourcer til at administrere og vedligeholde jeres data. 
  • processer med mange faldgruber.
  • systemer, der med fordel kan integreres.
 
Efter mødet vil I være klædt bedre på til at tage fat på digitalisering i jeres virksomhed. Forhåbentligt vil det hele også virke mere overskueligt, og I vil have et bedre overblik over jeres muligheder og potentiale til at blive mere digitalt geniale. 

Hvis I herefter ønsker at fortsætte snakken og indlede et samarbejde med os, står vi naturligvis klar med åbne arme, stærke udviklerkompetencer og dygtige rådgivere. 

Cases

Vi har løst mange forskellige slags opgaver igennem tiden, og vi kan lidt af hvert. Og vi nyder også at blive udfordrede!

Vi har fx udviklet et administrationssystem til tolke(bureauer) samt opgraderet og optimeret et intranet til AMK Vagtcentralen i Region Midtjylland. 

Derudover er vi også fast teknisk partner hos en af de største online vinwebshops i Danmark.

Lyder det spændende? Så hop ind og bliv inspireret!

Det får du ud af at optimere dit digitale setup

Der er mange fordele ved at have et effektivt og opdateret digitalt setup. Det gælder om at se mulighederne for at ændre processer og arbejdsgange og derved effektivisere og automatisere jeres virksomhed. 

Hvad betyder det i praksis? Det betyder mindre manuelt arbejde, færre faldgruber og større kontrol med jeres data – og det sparer jer både tid og penge.

Alt i alt gør det hverdagen nemmere i jeres virksomhed. Det bliver lettere at dele data på tværs af afdelinger og systemer, og det giver bedre kommunikation og færre misforståelser.

Helt konkret indebærer optimering af dit digitale setup ofte at implementere nye systemer og/eller integrere eksisterende systemer ved hjælp af forskellige teknologier. Mulighederne er mange. 

Og det er her, at vi kommer ind i billedet med det store overblik, den tekniske knowhow og vores potentialeanalyse. Læs meget mere om hvordan vi griber en digitaliseringsproces an lige her.

Casper Rasmussen - CTO for Efiware

Vil du høre vores bud på, hvordan din forretning kan digitaliseres?

Så tøv ikke med at udnytte vores tilbud om gratis sparring. Det er fuldstændig uforpligtende. Du får som minimum en god kop kaffe ud af det – og vores potentialeanalyse med anbefalinger.

Casper Rasmussen
CTO