Stærk e-commerce platform

Drupal Commerce

Hvorfor Drupal Commerce?

Ligesom WordPress er Drupal et yderst populært Open Source CMS. Drupal adskiller sig dog ved at være teknisk tungere – på brugersiden giver det et hurtigere og mere stabilt site. Der findes et hav af veludviklede plugins, som enten er gratis eller koster noget – ligesom til WordPress.

Drupal Commerce er et populært valg til e-handel, fordi det har en stor spændvidde. Systemet fungerer lige godt med 50 varer som med 500 eller 2.000 varer. Der er ikke nogen decideret øvre grænse for, hvor mange varer, man kan have, men det kræver selvfølgelig, at man investerer i serverplads og god hosting, for at siden ikke bliver langsom, når den har så mange produkter.

Der findes dygtige Drupal bureauer, som kan stå for hele opsætningen og kodning af særlige ønsker og tilpasninger. Det er selvfølgelig ikke gratis, men med mindre du selv har rigtig godt styr på det tekniske, anbefaler vi, at du vælger bureau-løsningen.

Når opsætningen er klaret, er det et brugervenligt og nemt system at anvende.

Fordele: Meget stabilt og hurtigt, stor spændvidde for forretningen, brugervenligt. CMS’et er gratis i sig selv.

Ulemper: Ikke det mest brugervenlige system på markedet.

HURRY UP! THE OFFER IS LIMITED

Vælg Drupal Commerce som din e-handels løsning

Tag en snak med os

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilket webshop-system, der er det rigtige for dig, så hjælper vi dig gerne videre