Stærk e-commerce platform

Drupal Commerce

Hvorfor Drupal Commerce?

Ligesom WordPress er Drupal et yderst populært Open Source CMS. Drupal adskiller sig dog ved at være teknisk tungere – på brugersiden giver det et hurtigere og mere stabilt site. Der findes et hav af veludviklede plugins, som enten er gratis eller koster noget – ligesom til WordPress.

Drupal Commerce er et populært valg til e-handel, fordi det har en stor spændvidde. Systemet fungerer lige godt med 50 varer som med 500 eller 2.000 varer. Der er ikke nogen decideret øvre grænse for, hvor mange varer, man kan have, men det kræver selvfølgelig, at man investerer i serverplads og god hosting, for at siden ikke bliver langsom, når den har så mange produkter.

Der findes dygtige Drupal bureauer, som kan stå for hele opsætningen og kodning af særlige ønsker og tilpasninger. Det er selvfølgelig ikke gratis, men med mindre du selv har rigtig godt styr på det tekniske, anbefaler vi, at du vælger bureau-løsningen.

Når opsætningen er klaret, er det et brugervenligt og nemt system at anvende.

Fordele: Meget stabilt og hurtigt, stor spændvidde for forretningen, brugervenligt. CMS’et er gratis i sig selv.

Ulemper: Ikke det mest brugervenlige system på markedet.

Omnichannel

Efterspørgslen på onlinehandel og online produkter er under ekspotentiel udvikling. Kunder foretrækker muligheden for at kunne købe, hvad de vil, hvor som helst. Omnichannel-forretning er ikke længere en mulighed. Det er en forretningsmæssig nødvendighed. Magento tilbyder dig de rigtige produkter, tjenester og partnere, der hjælper dig med at opnå omnichannel-succes.

Mobilvenlig konfiguration

I udviklingen af onlinehandels-forbrugere ser vi en stigende tendens af mobilanvendelse. Magentos indkøbskurv er responsiv, hvilket tilgængeliggør adgang for alle dine kunder uanset brug af enhed. Hos Efiware vil vi sikre os, at din webforretning synkroniseres med alle aktuelle tendenser og appellerer til en vidt omfattende målgruppe.

Avanceret søgemaskineoptimering

Større synlighed er som alment bekendt ensbetydende med flere kunder. Med Magento sikrer du at din forretnings fremtræden i diverse søgemaskiner optimeres, da det er bygget med en solid SEO-effektivitet, hvilket giver dine produkter en bedre chance for at blive vist på søgemaskiner såsom Google, Yahoo! og Bing.

Højt sikkerhedsniveau

Ved at bruge Magento som platform for din online forretning, får du et sikkert websted med muligeden for at administrere intern adgang og tilpasse flere niveauer af sikkerhedstilladelser.

Unique Features

Magento kan understøtte op til 500.000 antal produkter på et websted og håndtere mere end 80.000 ordrer i timen.

Fleksibel indholdsstyring

En intuitiv, visuelt baseret redigeringsfunktion giver dig mulighed for at konstruere og tilpasse dine tilbud på farten.

HURRY UP! THE OFFER IS LIMITED

Vælg Drupal Commerce som din e-handels løsning

Tag en snak med os

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilket webshop-system, der er det rigtige for dig, så hjælper vi dig gerne videre