TolkePlan

Custom ERP-system

Hvad får TolkePlan hos os?

Hvordan administrerer man egentlig et tolkebureau ?

Det kan måske virke simpelt nok: 

Man har et antal tolke med forskellige sprog, som skal tage opgaver for bureauets kunder, fx kommuner. Et simpelt bookingsystem.

Men tilsæt så forskellige priser til forskellige kunder, forskellige regler for tillæg, håndtering af aflysninger og meget mere. Så har du noget, der kræver et specialbygget og fleksibelt administrationssystem.

TolkePlan er lige præcis det system, som gør det nemt for tolkebureauer i såvel Danmark som udlandet at holde styr på deres tolke, kunder, opgaver, priser og lønninger.

Med dette system sparer tolkeformidlerne rigtig, rigtig mange timer på administration – op til 70 % sammenlignet med den gammeldags måde at drive et tolkebureau. 

TolkePlan er et responsivt ERP system

TolkePlans ERP-system håndterer mere end...

12345
Opgaver
123
Tolke
1198
Bestillere

Flere end 80 % af danske kommuner bruger TolkePlan

Ét system - mange forskellige brugere

Kunder: Nem bestilling og overskueligt interface

Vi har bygget kundernes frontend til at være responsiv, overskuelig og intuitiv. Med en simpel bestillingsformular laver kunderne færre fejl, og tolkebureauerne sparer tid på support.

Tolke: Smart app til arbejde på farten

Vi har udviklet en app til tolkene, som gør det nemt for dem at arbejde på farten. Med appen kan de se info om deres opgaver, afslutte og indberette deres arbejde. Appen har også indbygget ID, og tolken slipper for papirrekvisitioner, som skal scannes ind og sendes til tolkebureauet.

Tolkeformidlere: Avanceret, tidsbesparende administrationssystem

TolkePlan automatiserer mange af kerneprocesserne i tolkebureauet, og reducerer antallet af menneskelige fejl. Dagligt sparer tolkeformidlere op mod 70 % tid sammenlignet med manuelt arbejde. 

TolkePlan tolkeapp

99,8 %

Oppetid i 2021

Server; sikkerhed og stabilitet

Det kræver et stabilt server- og hosting-setup at drive et system som TolkePlan. Det leverer Efiware. Systemet drives med et kompliceret setup med flere servere, som har forskellige funktioner i forhold til driften. 

Ud over at levere en hurtig og behagelig brugeroplevelse, sørger det komplicerede setup også for at holde sikkerheden i top. TolkePlan bearbejder i et vist omfang personoplysninger, som skal opbevares og sikres i henhold til GDPR.

Samtidig er TolkePlan et forretningskritisk system, som store dele af tolkebureauernes forretning er baseret på – og derfor er stabilitet og høj oppetid kritisk.

Efiware har bygget TolkePlan fra bunden og lagt utallige timer i systemet. De sørger for at holde TolkePlan stabilt med en imponerende oppetid, og reagerer altid hurtigt, når der er brug for det. Vi har en god løbende dialog, og Efiware er en god sparringspartner, når kunderne efterspørger nye funktioner.

Rasmus Bolvig - ejer af TolkePlan
5/5
Tania Tørnæs Rasmussen - Marketingansvarlig i Efiware

Vil du også have en succesfuld online forretning?

Så er det Tania, du skal have fat i!

Det er ganske uforpligtende at tage kontakt til os – vi giver gerne både en kop kaffe og et godt råd med, om ikke andet.

Tania Tørnæs Rasmussen
Projektleder