T4G

Ny effektiviserende app til bilforhandlere

Engelsk firma - dansk datterselskab

T4G opkøber brugte biler og sælger dem på auktioner – både fysiske og digitale. Det er et datterselskab af det engelske firma BCA, som er Europas største markedsplads for brugte biler. 

Bilforhandlere kan sælge brugte biler til T4G ved at uploade al relevant info om en bil og herefter vente på at få et tilbud på bilen. Når tilbuddet er accepteret, sørger T4G for at afhente bilen. 

Vi har udviklet en ny app til dem, som gør det nemt for bilhandlere at uploade billeder og info på de brugte biler. Læs med her på siden og find ud af, hvordan vi har gjort arbejdsdagen lidt lettere for mange bilforhandlere. 

Hvor store er T4G/ BCA egentlig?

12345 +
Biler i gennemløb i Danmark
123
Filialer i Europa
1198
Findes i ^ lande

BCA blev grundlagt i 1946 og har hovedsæde i England.

T4G app

En smart app til bilforhandlere

Vi har udviklet en ny app til T4G. Den er designet af /et al. – et af vores samarbejdsfirmaer. Formålet var at gøre det nemmere for bilforhandlere at sælge brugte biler og uploade dem i systemet. Og effektivisere hele processen. 

Appen er udviklet i React Native og er suppleret med kode i C++, Java og Objective-C.

Det smarte ved React Native er blandt andet dens funktionalitet på tværs af platforme. Det betyder, at der kun skal udvikles én kodebase til flere forskellige platforme, som har samme interface. Fx til både Android og iOS. 

Det er en fordel, at React Native er en bredt anerkendt teknologi. Det gør det nemmere at skabe kreative løsninger og løse eventuelle udfordringer.

Udvalgte teknologier i T4G-projektet

C++

C++ er et meget populært programmeringssprog, som kan bruges til mange forskellige formål. 

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Objective-C

Objective-C er et objektorienteret programmeringssprog, der er en udvidelse til C. 

Fikse features betyder færre arbejdstimer

Appen og dens features har alle til formål at gøre salgsprocessen og arbejdsdagen nemmere for bilforhandlerne.

Man kan fx skrive kommentarer ind og tilføje ekstra punkter som ekstraudstyr. 

Der er også tilføjet en OCR-scanner, som kan scanne stelnummer og nummerplade på bilerne direkte ind i appen ved at bruge mobilens kamera. Så slipper man for at skulle taste alle numrene manuelt ind.

Derudover er det blevet nemmere at uploade billeder nu, hvor det kan gøres via appen. Ofte tager folk billederne med en mobil, og derfor er det nu en mere direkte proces at uploade dem i appen.

T4G Danmark logo
Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Efiware. De er pålidelige, dygtige og nede på jorden. De tager sig tid, og både arbejdsproces og kommunikation har været behagelig og god. De har hjulpet os med at gøre vores tanker om en app til virkelighed – og vi er meget glade for resultatet. Vi har fået en flot app, som har gjort hverdagen meget nemmere for os og alle de bilforhandlere, der handler med os.
Jens Brinch Olesen

Jens Brinch Olesen

Direktør i T4G Danmark

Casper Rasmussen - CTO for Efiware

Vil du også have en succesfuld online forretning?

Så er det Casper, du skal have fat i!

Det er ganske uforpligtende at tage kontakt til os – vi giver gerne både en kop kaffe og et godt råd med, om ikke andet.

Casper Rasmussen
CTO

Nysgerrig på vores andre cases?

Vi har løst mange opgaver i tidens løb med fokus på fx digitalisering, forretningssystemer og e-handel.