Supervin

Stærk e-commerce-løsning

Hvad får Supervin hos os?

Jyllands største vinbutik + Danmarks bedste online forretning?

Danskerne er vilde med god vin og nem online handel – og det er kun blevet mere under Corona-krisen. Supervin er Jyllands største vinbutik – her er vin så langt øjet rækker. Og online er der vin (næsten) så langt du kan scrolle.

Med over 4.200 positive anmeldelser på Trustpilot og en gennemsnitlig rating på 4,8 stjerner er dommen fra kunderne klar: Supervin er blandt de bedste i landet til at drive online forretning.

Siden ejer Mads Jensen stiftede Supervin i 2007, er både butik og webshop vokset med imponerende hastighed. Både i 2020 og i 2019 er omsætning fordoblet fra året før.

Læs videre her på siden, hvis du gerne vil vide lidt om, hvad der skal til for at bygge sådan en stor og succesfuld e-commerce løsning.

Hvor store er Supervin egentlig?

800 +
Forskellige vine
0
Fra ^ lande
50000 +
Følgere på Facebook

Hvordan (gen)bygger man en online vinbutik?

Fra traditionel webshop bygget i et CMS (Drupal) til en kompleks, fleksibel e-commerce-løsning i enterprise-klassen. Supervins nye setup er designet til at kunne rumme shoppens voldsomme vækst.

Glidende, umærkbar overgang

Skiftet til et nyt setup gøres i etaper – på den måde sikrer vi, at den daglige drift ikke forstyrres. Som kunde hos Supervin mærker man således ikke noget til de store forandringer, der løbende finder sted “inde bagved”. Man mærker allerhøjest en forbedret shoppingoplevelse.

Det smarte setup

Ved at bryde shoppens tekniske opsætning op i flere komponenter, opnås en stærk struktur, hvor de enkelte dele fungerer uafhængigt af hinanden:

  • Backend
  • Frontend
  • Headless CMS
  • Søgemaskine
  • Caching


Supervins setup er derudover baseret på integrationer til 3. parts services såsom lagerstyring og POS.

Supervin responsive løsning

Intelligent søgemaskine hjælper brugerne med svære franske ord

Det kan være svært at stave til mange af de udenlandske drue- og vindistriktnavne. Derfor er Algolias intelligente søgemaskine uundværlig. Den kan nemlig håndtere brugernes stavefejl.

Algolia er også lynhurtig til at levere både produktforslag samt kategorier (distrikter, druer, producenter mm.)

Fordele ved smart søgning:

  • Højere omsætning pr. session (en glat shoppingoplevelse får brugerne til at handle mere)
  • Øget tilgængelighed (for brugere med ordblindhed osv.)
  • Lavere bounce rate (brugerne bliver på siden, når det er nemt at finde det, de leder efter)

Supervins vilde vækst (2020 vs 2019)

+ 554 %

Årets resultat

+ 60 %

Medarbejdere

+ 156,7 %

Bruttofortjeneste

Teknisk rådgivning og projektledelse

Når det gælder Supervins online forretning, er vi på mange måder deres digitale bygherrerådgiver.  Vi har været Supervins faste samarbejdspartner på det tekniske område gennem flere år. I løbet af den periode har vi lært hele Supervins forretning rigtig godt at kende.

Tæt samarbejde og indgående kendskab

Vores indgående kendskab til Supervin giver os den bedste forudsætning for at rådgive dem om de rigtige løsninger til netop deres forretning.

Vi samarbejder også med Supervins andre samarbejdspartnere, fx eksterne SEO-konsulenter og leverandører af andre services og systemer. På den måde sikrer vi, at vores løsninger spiller sammen med alle dele af Supervins setup.

Mål og ambitioner – og vejen derhen

For os handler det ikke om at levere præcis den løsning, kunden “vil have”. Vi lytter i stedet til, hvad Supervins mål og ambitioner er – og så finder vi ud af, hvad der skal til for at nå de mål. På den måde får Supervin de løsninger, de har brug for.

Karsten Madsen - Projektleder i Efiware

Vil du også have en succesfuld online forretning?

Så er det Karsten, du skal have fat i!

Det er ganske uforpligtende at tage kontakt til os – vi giver gerne både en kop kaffe og et godt råd med, om ikke andet.

Karsten Klinker Madsen
Projektleder