AMK Vagtcentralen

Et livskritisk intranet

Region Midt

Opgradering og optimering af et gammelt intranet

AMK vagtcentralen (Akut Medicinsk Koordering) er den enhed, der tager imod opkald fra borgere i Danmark, når de ringer 1-1-2. Efiware har hjulpet AMK i Region Midt.

Medarbejderne på AMK vagtcentralen har et intranet, som de bruger til at fremsøge vigtige oplysninger, mens de koordinerer ambulancer, lægebiler og helikoptere.

Det er derfor essentielt at intranettet fungerer upåklageligt og er nemt at finde rundt i. Derfor var det også på tide at opgradere det gamle system, der var bygget i en forældet version af Drupal.

Efiware har migreret vagcentralens intranet fra en gammel version til Drupal 8.

Lynhurtig integreret søgemaskine

For medarbejderne på AMK’s vagtcentral er det kritisk, at de hurtigt og nemt kan fremsøge guides og viden, mens de arbejder. 

Derfor valgte vi at integrere en søgemaskine fra ElasticSearch på det opgraderede intranet. Lynhurtigt henter søgemaskinen indhold frem i en overskuelig resultatliste, mens man skriver teksten. Den leverer både resultater fra websider (almindeligt indhold) og fra PDF’er og andre dokumenter, der er uploadet i systemet.

Udover at være hurtig kan ElasticSearchs søgemaskine også tage højde for stavefejl. På den måde får medarbejderne stadig relevante søgeresultater, selvom de kommer til at lave tastefejl, når det går hurtigt.

Søgemaskinen fra ElasticSearch integreres ved hjælp af et API og kan tilpasses fuldstændig til det site, den skal bruges på. Både når det gælder hvilket indhold, der skal søges blandt, hvor mange stavefejl der tolereres, og hvordan resultaterne skal vises.

Casper Rasmussen - CTO for Efiware

Vil du også have en succesfuld online forretning?

Så er det Casper, du skal have fat i!

Det er ganske uforpligtende at tage kontakt til os – vi giver gerne både en kop kaffe og et godt råd med, om ikke andet.

Casper Rasmussen
CTO