Kundecases

Dyk ned i vores kunders succes

E-commerce, Digital rådgivning, Webudvikling

Supervin

Det er ikke bare danskerne, der er vilde med god vin og nem e-handel. Det er vi også hos Efiware. Supervin er Danmarks bedste online vinhandel. Det tør vi godt påstå, men vi har selvfølgelig også et bias.

Med over 4.200 positive anmeldelser på Trustpilot og en gennemsnitlig rating på 4,8 stjerner er dommen fra kunderne klar: Supervin er blandt de bedste i landet til at drive online forretning.

Vi er stolte over at kunne tage en lille del af æren, som Supervins faste tekniske partner.

Digital rådgivning, Webudvikling, ERP-system

TolkePlan

Et cloudbaseret ERP-system specifikt udviklet til administration af tolkebureauer? Jada. Det bygger vi.

Administration af tolkebureauer adskiller sig fra andre forretninger ved at være langt mere besværligt end det lyder. Derfor er et skræddersyet ERP-system stort set uundværligt i et moderne tolkebureau.

TolkePlan er bygget til at automatisere og lette en stor del af den administrative byrde i landets tolkebureauer – af Efiware.

Webudvikling, Intranet

AMK Vagtcentralen

Når borgere ringer 1-1-2 skal det ofte gå meget stærkt at finde den rette hjælp til dem. Derfor er det også vigtigt, at de systemer, som medarbejderne i Vagtcentralen bruger, fungerer hurtigt.

Et af de systemer er deres intranet. Efiware har migreret og optimeret AMK Vagtcentralens intranet til Drupal 8. Samtidig er det blevet udbygget med en stærkere søgemaskine.

Få en lille smule nærmere kendskab til, hvordan man i Regions Midts vagtcentral arbejder med akut medicinsk koordinering.