Viden og indsigt

Vi er ingenting uden vores viden
- her deler vi ud af den

Vil du have indsigt i, hvad der rører dig inden for digitalisering, e-handel og Efiwares vægge? Så er du kommet til det rette sted. Denne blog er vores samling af blogindlæg, guides og nyhedsartikler. 

Bureau eller inhouse udvikler
Nyt fra Efiware
Casper Rasmussen

Bureau eller inhouse-udvikler: Hvad skal du vælge?

Er du i tvivl om, du skal ansætte dine egne inhouse-udviklere? Eller går du og overvejer at hyre et eksternt bureau til at klare din udvikling? Det kan være lidt uoverskueligt at finde ud af, hvad der er op og ned. Vi guider dig lidt på vej.

Læs mere »
computer skrivebord bureau
Digitalisering
Casper Rasmussen

Hvad er et headless CMS?

Du har garanteret hørt begrebet CMS i flere sammenhænge. Og nej, det er ikke en ny form for SMS. Men hvad betyder det så? Og hvad er et headless CMS? Vi giver et overblik over de to termer herunder.

Læs mere »
betaling mobil dankort
E-handel
Karsten Klinker Madsen

Hvilken betalingsløsning skal jeg vælge til min webshop?

Måske er du stadig i planlægningsfasen. Måske har du allerede en kørende webshop, men har brug for en ny betalingsløsning. Uanset hvad er det godt at kende dine muligheder i forhold til betalingsløsninger. Vi giver dig her et overblik over de forskellige begreber og løsninger.

Læs mere »

Skal vi have en snak om jeres digitale potentiale?

Det er ganske uforpligtende at tage kontakt – jeg giver gerne både en kop kaffe og et godt råd med på vejen, om ikke andet.

William Ramaki
Direktør

William Ramaki - CEO i Efiware